Bli en expert med Enrad Academy

Som ledande i propan-segmentet har vi samlat på oss mycket kunskap genom åren. Nu kan du också bli expert på framtidens köldmedium genom våra utbildningsfilmer, artiklar, poddar och fysiska utbildningar.

Allt du behöver veta om propan och hållbar kyla & värme

Kostnadsfritt innehåll för dig som vill ligga i framkant

Naturliga köldmedier kommer snart vara det enda valet i vår bransch, men många saknar tillräcklig kunskap. Vi har satt ihop ett antal utbildningsfilmer som lär dig grunderna i hur du jobbar med propan och våra aggregat. Du kan även lyssna och läsa artiklar om hållbar kyla och värme i vår podd 1,5 grader. Vill du lära dig ännu mer så arrangerar vi utbildningar om naturliga köldmedier och regelverken du behöver känna till.

Så kan du installera våra modul-aggregat

Här ger vi några alternativ kring hur du kan installera Enrads modul-aggregat.

Så har vi anpassat våra propan-aggregat för regelverken

Lär dig hur du skall hantera undertrycksventilation och utblåsningsledning vid installation av aggregat med brandfarligt köldmedium. Vi är ledande inom propan-aggregat och har anpassat våra maskiner enligt regelverk och standarder på följande sätt.

Vår driftsfilosofi

Så föreslår vi att du driftar Enrads aggregat. Vi strävar alltid efter nominell effekt i våra aggregat. Se hur vår driftsfilosofi fungerar för att ge bästa möjliga effekt och energieffektivitet.

Enrad Select

Vill du ta del av fler videos?

Logga in kostnadsfritt på Enrad Select. Där hittar du ännu fler guider och utbildningar – och ännu mer information som är bra att ha.

Podd & artiklar

Lär dig från branschens experter

I podden 1,5 grader intervjuar vi branschexperter som delar med sig av kunskap och de senaste rönen inom hållbar kyla och värme.

Utbildning för er personal

Bli ett företag i framkant

Naturliga köldmedier kommer snart vara det enda valet i vår bransch. I vår kostnadsfria utbildning får du större kunskap om de regler som gäller vid projektering och installation av kyl- och värmeanläggningar som använder naturliga köldmedier.