Bli en del av Enrad

Enrad växer och vi söker ofta personer för både kontorstjänster och arbete ute på fältet. Läs mer om vad det innebär att arbeta med oss och skicka din ansökan idag.

Jag började på Enrad för att produkterna är de bästa jag sett under mina år i branschen, och jag ville vara med på Enrads resa mot en hållbar framtid. Det är en fantastiskt trevlig arbetsplats med ett grymt driv och engagemang bland kollegorna.

Oskar Lundqvist

Är Enrad rätt för dig?

De viktigaste egenskaperna för att jobba på Enrad är ett tekniskt intresse och att du har en tro på en bättre framtid. Resten lär vi dig!

Kämparanda-icon

Kämparanda

Vi tror på en bättre framtid ger aldrig upp vårt arbete för ett bättre klimat.

Genuina-icon

Genuina

Vi bryr oss miljön på riktigt vilket genomsyrar allt vi gör när vi arbetar och pratar med kunder.

Utmanande-icon

Utmanande

Vi är tydliga med vad vi tycker är viktigt och vågar alltid säga som det är. Klimatet kan inte vänta.

Utbildande-icon

Utbildande

Vi tycker om att dela med oss av vår kunskap om naturliga köldmedier till alla som vill lyssna.

Vi jobbar med naturliga köldmedier vilket är en av lösningarna för att rädda klimatet. Därför känns det helt rätt för mig att jobba här.

Något annat jag gillar med mitt jobb är att det är spännande, varierande och utvecklande. Är man intresserad och visar framfötterna finns det stora möjligheter att snabbt klättra på karriärstegen.

Rebecka Asteberg

Tekniker

Är du tekniskt intresserad och kan löda? Vill du ha ett arbete som gör verklig skillnad för världen? Om svaret är ja på de här frågorna vill vi gärna höra från dig!

Spontan­ansökan

Enrad växer och vi söker ofta personer för både kontorstjänster och arbete ute på fältet. Vi tar därför gärna emot din spontanansökan och hör av oss när vi har en passande tjänst.

Sök till oss

Skriv några rader om dig själv och varför du söker Enrad så hör vi av oss till dig.

Inget CV tillagt Bifoga ditt CV