Digitala bransch­utbildningar

Vi erbjuder kostnadsfria utbildningar för dig i branschen som vill lära dig mer om naturliga köldmedier och projektering vid installation av kyl- och värmeanläggningar.

Lär dig mer – utan kostnad

Med våra digitala och kostnadsfria utbildningar vill vi bidra till att du som arbetar med kyla och värme får större kunskap om de regler som gäller vid projektering och installation av kyl- och värmeanläggningar som använder naturliga köldmedier.

Vi erbjuder två utbildningar där den ena fokuserar på naturliga köldmedier och den andra projektering vid installation av kyl- och värmeanläggningar.

Utbildningarna är kostnadsfria och det går bra att gå i båda kurserna för dig som vill ha full koll.

När, var och hur?

Pris:
Kostnadsfria utbildningar

Plats:
Digitalt via länk

Tid:
2 timmar

För vem passar utbildningen?

Utbildningen passar dig som arbetar inom kyla och värme och som har ett medvetet miljöarbete samt vill utvecklas vidare.

 

Det får du lära dig:

  • Vad Svensk kylnorm, EN378 och andra regelverk säger om projektering och installation av kyl- och värmeanläggningar som använder naturliga köldmedier.
  • Varför kyl- och värmeanläggningar är en av de viktigaste delarna av ert miljöarbete.
  • Hur ni framtidssäkrar och anpassar era kyl- och värmelösningar med naturliga köldmedier.

Rebecka Asteberg

Gedigen erfarenhet som kyltekniker med god kunskap om projektering och installation av kyl- och värmeanläggningar som använder naturliga köldmedier.

Oskar Lundqvist

Ansvarar för Enrads försäljning på svenska marknaden. Lång erfarenhet från branschen och mycket kunnig inom naturliga köldmedier.

Vill du gå någon av våra
kostnadsfria utbildningar?

Genom att gå vår utbildning rustar du dig för en framtid där naturliga köldmedier kommer vara ett krav och inte en valmöjlighet.

Verkstadsgatan 10
504 62 Borås
+46 (0)33 297550