Miljövänligt och hållbart

Fler förstår vikten av att gå över till naturliga köldmedier för att värna om vår miljö. Det tycker vi är fantastiskt. Enrad erbjuder ett miljövänligt och enkelt alternativ som alla vinner på.

Svar på vanliga frågor

Är det svårt att installera?

Enrads produkter är gjorda för att passa med nya och gamla anläggningar. Installationen är därför snabb och smidig med enkla byten av komponenter.

Är det säkert med propan?

Att använda propan har sedan gammalt ett rykte om att vara brandfarligt. Men med den säkra hanteringen och moderna aggregaten vi använder idag är det ett säkert alternativ.

Var tillverkas produkt­erna?

Våra produkter tillverkas i Sverige. Vi försöker hålla det så lokalt vi bara kan för att minska utsläpp från transport. Till exempel tillverkas våra chassin i Ljungarp.

Fler kunder efterfrågar naturliga köldmedier och ställer om till hållbara alternativ för sina kyl-och värmepumpar. Enrad har kommit längst i Sverige med just det och därför kontaktade jag dem.

Viktor Jonsson, projektledare på Francks Kylindustri

Våra produkter

Compact Chiller

Vätskekyleaggregat / Värmepump
Komplett system som tar mindre plats

Enrads Modulserie

Vätskekyleaggregat / Värmepump
Komplett aggregat med säkerhetsutrustning

Är du redo att ta klivet mot ett klimatneutralt samhälle?

Då vill vi gärna höra från dig! Vi förstår att det kan finnas en del frågetecken när du står inför att byta ut det du är van vid mot något nytt. Men vi finns här för att besvara alla dina frågor, vare sig det handlar om våra produkter eller om naturliga köldmedier överhuvudtaget.