Enkel och snabb installation

Det ska vara enkelt att byta till miljövänliga alternativ. Därför har vi utvecklat produkter som är smidiga att installera och snabba att sätta i drift.

Svar på vanliga frågor

Hur säkert är propan?

Att använda propan har sedan gammalt ett rykte om att vara brandfarligt. Men med den säkra hanteringen och moderna aggregaten vi använder idag är det ett säkert alternativ.

Är det svårt att installera?

Enrads produkter är gjorda för att passa med nya och gamla anläggningar. Installationen är därför snabb och smidig med enkla byten av komponenter.

Var kan jag lära mig mer?

Vi finns alltid här för att svara på dina frågor. Dessutom erbjuder vi utbildningar inom installation och säker hantering av naturliga köldmedier.

Jag har aldrig tidigare varit med om en så smidig installation. Enrad har en lösning där man inte behöver byta ut så många komponenter. Deras nya aggregat är gjorda så att de passar med de gamla och man byter enkelt ut delarna. Det var egentligen bara att koppla ihop rören och köra på.

Viktor Jonsson, projektledare på Francks Kylindustri

Våra produkter

Compact Chiller

Vätskekyleaggregat / Värmepump
Komplett system som tar mindre plats

Enrads Modulserie

Vätskekyleaggregat / Värmepump
Komplett aggregat med säkerhetsutrustning

Är du redo att ta klivet mot ett klimatneutralt samhälle?

Då vill vi gärna höra från dig! Vi förstår att det kan finnas en del frågetecken när du står inför att byta ut det du är van vid mot något nytt. Men vi finns här för att besvara alla dina frågor, vare sig det handlar om våra produkter eller om naturliga köldmedier överhuvudtaget.